Gevalletje oeps…

op blote voeten door de modder

Al dwalend krijg ik een bospaadje in het vizier. En als er iets is wat ik niet kan weerstaan dan is het een mooi bospaadje! Dat móet verkend worden. En natuurlijk op blote voeten. Ik loop het liefst op blote voeten in het bos.

Lees Meer

Gun jezelf contemplatietijd

Het is een kadootje om jezelf contemplatietijd te gunnen. Het brengt je rust en inzicht. En het kan op allerlei manieren. Mijn oma noemde het “schemeren”.

Lees Meer

Wat is er nu wél mogelijk?

waar kies je voor?

Wat doe jij als een onverwachte storm in je leven jouw vaste patronen overhoop gooit? Focus je op wat er niet meer is, op wat er niet meer kan? Of richt je je op wat er zich voor nieuwe mogelijkheden aandienen hierdoor?

Lees Meer

Bosdouchen!

shinrin yoku

Geniet van een bosdouche. Laat je schoonspoelen en opladen in het bos. Bomen scheiden een stof af die je immuunsysteem een boost geven.

Lees Meer

Kompasdag 2019

DE NATUUR KENT GEEN STRESS – Wonderwandelen, Mindfulness, Natuurfluisteren en Bushcraftechnieken samen op 1 dag. Elk geven ze hun eigen unieke invalshoek op het thema. Met deze combinatie van bewustwording, ervaren en gewoon “doen” gaan wij samen met jou een hele dag op pad. Een hele dag lekker buiten en ontspannen en met nieuwe inzichten weer naar huis.

Lees Meer

Lente & Levenskracht! Voorjaarswonderwandeling

wonderwandeling natuurcoaching

Het programma voor het kiemplantje is al in het zaadje aanwezig. Zorg voor de juiste condities en dit plantje wordt misschien wel een boom. Wat in jou wil ontkiemen en wat zijn de condities die daarvoor nodig zijn? Dit is het thema van deze Wonderwandeling.

Lees Meer

Valentijns Wonderwandeling

wonderwandeling natuurcoaching

Februari is de maand waarin we het feest van Valentijn vieren en daarmee het thema voor de Wonderwandeling. Hoe heerlijk is het om te gaan ontdekken dat liefde niet afhangt van iets of iemand buiten je. Liefde is wat je bent. En je hoeft niet te veranderen om waardig te worden, want dat ben je al.

Lees Meer