Natuurcoaching

natuurcoach lily faber met coachee

Ben je op zoek naar:

  • Rust in je hoofd
  • In contact komen met je hart
  • Antwoord op bepaalde (levens)vragen
  • Inzicht in je patronen
  • Het gevoel terugvinden dat je onderdeel bent van een groter geheel?

En hou je ervan dat in de natuur te gaan ontdekken?

 Dan is een natuurcoachingstraject mogelijk precies wat je zoekt!

Een van de uitgangspunten van de Wonderacademie is dat je in je buitenwereld gereflecteerd ziet wat er zich binnenin je afspeelt. Iets in je buitenwereld proberen te veranderen, geeft niet het (blijvende) effect waar je naar verlangt. We gaan daarom liever aan de slag met je binnenwereld, met het onderzoeken van je overtuigingen, je gevoelens en je gedrag. En dit doen we buiten, al wandelend. In natuurcoaching zetten we de natuur bewust in als extra instrument, ze is spiegel van jouw binnenwereld.

Ervaringsleren

Als coach begeleid ik je met verschillende werkvormen in en met de natuur. Om bijvoorbeeld te ervaren wat er gebeurt als je een bepaalde keuze maakt tijdens de wandeling en te zien dat dit overeenkomt met hoe je keuzes maakt in je dagelijkse leven. In de veilige setting van de wandeling kun je dan ook eens experimenteren met een andere keuze. Deze vorm van coaching maakt hiermee actief gebruik van ervaringsleren, een heel krachtige vorm om iets te leren.

natuurcoaching-wandelcoaching

Natuuropstellingen

Elementen die we tijdens een coachingswandeling tegen komen, zoals kruispunten, bruggetjes, bomen etc. helpen je om inzicht te krijgen. Ze reflecteren terug wat er in je onbewuste leeft. Door een brug over te steken of een weg te kiezen op een kruispunt, vóel je daadwerkelijk wat dat met je doet. Ik noem het daarom nu ook Natuuropstellingen.

natuurcoaching-wandelcoaching-wonderacademie-zuid-limburg

Een standaard coachingstraject bestaat uit 5 sessies.
Eén sessie duurt circa 1 1/2 uur.

Lokatie: Elsloērbos (Zuid-Limburg)
Investering: € 425,- 
(dit is exclusief rapportage)