Met de selfiestick winterse wonderwandeling opnemen

online winterwonderwandeling 2021

Online wonderwandeling programma maken

Wat een leuke ontdekkingsreis was dat om een eerste keer digitaal een wonderwandeling te begeleiden! En een mooiere dag had ik niet kunnen wensen, wát een heerlijk weer. De dag ervoor was ik mijn eigen bos ingegaan met de selfiestick én een rugzak aan ervaring. Het ging verrassend moeiteloos om de filmpjes op te nemen.

Stralend in beeld

Er hadden uit alle hoeken van het land mensen zich aangemeld. Voor het opnemen heb ik me afgestemd op de wonderwandelaars en het thema van de dag. Net zoals ik zou doen als het een live wonderwandeling zou zijn. Vanuit die verbinding praatte ik tegen de camera. Het was zó leuk om te doen. Dat kwam ook over op het scherm, ik kreeg leuke reacties over dat ik zo straalde in beeld.

Altijd meer werk dan je denkt...

Thuis heb ik de filmpjes een beetje ge-edit en vervolgens online gezet ,in een afgeschermde omgeving. De wonderwandelaars kregen van te voren een werkboek en de linkjes naar de filmpjes. Wel een beetje later dan de bedoeling helaas, het was toch meer werk dan ik had ingeschat…

Om 10 uur op 1202-2021 zijn we tegelijkertijd de winterwonderwandeling gaan doen. Van Amsterdam tot de Achterhoek en van Maastricht tot Groningen liepen mensen mee, elk op hun eigen natuurplekje.

Palindroomdag

Het thema was de palindroomdatum: 1202-2021. Een palindroom is een spiegelwoord, een woord dat je van achter naar voren en van voor naar achteren kunt lezen (lepel is een voorbeeld). Hetzelfde geldt voor een palindroomdatum. Probeer maar: 12022021. De energie van deze datum voelde heel licht en sprankelend. Een dag om je te openen voor het idee dat ALLES mogelijk is! Kortom, een keerpuntdag.

Feedback

Het was fijn om positieve reacties terug te krijgen en de inzichten van de deelnemers te mogen lezen. Grappig genoeg had ik zelf óok twee mooie inzichten toen ik de wonderwandeling voor mezelf deed. Daar was nu opeens ruimte voor.

“Ik voelde me verbonden met jou en de wandelaars in het hele land. Het idee dat iedereen nu met hetzelfde bezig was voelde heel fijn. Dankjewel voor deze mooie ervaring”

“Ik vind echt dat je heel mooie dingen maakt en superknap hoe je deze digitale variant vorm geeft!

“Zo leuk om je in beeld te zien, heerlijk om je te zien stralen.”

“Heel leuk en bijzonder om een winterwandeling te maken onder jouw begeleiding. Dank voor de deelname aan je wonderacademie, heb genoten.”

Met de feedback kan ik gaan finetunen voor een volgende online begeleide wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.