Ik geloof in wonderen

media artikel hx magazine lily faber wonderacademie

Wát een leuk avontuur was dat.

Begin mei kreeg ik een mailtje. Van Eefke Peeters, of ik mee wilde werken aan een artikel. Voor hun blad HX Magazine. “Wat een leuke vraag”, dacht ik. Het kwam zomaar uit de lucht vallen, ik doe niet actief mijn best voor media aandacht. De opzet voor het artikel zou zijn dat zij en mede oprichter van het blad, Ilona Stroecken, naar Limburg zouden afreizen voor een Wonderwandeling en daar dan een ervaringsartikel over zouden schrijven.
Het werd een superfijne ontmoeting op een prachtige zomerse dag. Dankbaar voel ik me ook voor hun warme, lovende woorden, die je in het artikel kunt lezen.
klik voor pdf van het artikel
Mijn rode draad is groen

Fotoshoot

Bij het artikel hoorde ook een fotoshoot. Zo leuk om eens mee te maken! Op wederom een zomerse avond ben ik daarvoor naar Eindhoven gereden. Want de mooiste foto’s krijg je natuurlijk tijdens het Gouden Uur. En daar wachtte de lieve Hanna Geels me op, met een bakfiets vol jurken om uit te kiezen. Soms krijg je van die dingen aangereikt, die leuker zijn dan je zelf had kunnen bedenken! Gewoon achterover leunen en ontvangen. Hoe heerlijk is dat. #hannageelsfotografie
Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.