Hoe anderen Wonderwandelen ervaren

Ik voelde me heel erg gezien en ondersteund

Een Wonderwandeling bij Lily heet niet voor niets zo. Het is wonderlijk wat er op een kort stukje wandelroute (pak ‘m beet 100 meter) al met je kan gebeuren (if you let it be), puur omdat wij aan alles betekenis geven. Lily neemt je op een zachte maar besliste manier mee op betekenisreis. Ze vraagt je om de natuur als spiegel te zien voor wat er in jou gebeurt. Zo krijgen vogels, bomen, bruggen, hekjes – eigenlijk alles wat je tegenkomt - een diepere persoonlijke laag. Het lijkt alsof ze de taal van de natuur leest maar in feite leest ze de taal van mensen. Van jou en van mij. En daarin is ze loepzuiver. Alles verloopt – geheel passend bij de omgeving - heel natuurlijk wanneer je met haar op pad gaat. Ze is een uitstekende waarnemer, heeft geduld, oefeningen paraat waar nodig, ze is liefdevol en spontaan, oplettend en kritisch - in de zin van dat ze niet zomaar wat aanneemt, durft te twijfelen en je bevraagt en doorvraagt. Ze laat je ook helemaal je eigen ding doen, waardoor ik me heel erg gezien en ondersteund voelde. Als je open staat voor de Mystical Mindset zoals ze het zelf noemt, ontdek je juist te midden van al die aardse schoonheid en rijkdom een creatief en spiritueel Wonderland. Dikke 10 dus van mij.

Nicole Pol van Sprookjesbranding - Creëer met communicatie jouw sprookjesmerk


“Lily, door jou heb ik mijn angst om het onbekende te springen overwonnen!

Ik heb weer contact met vriendinnen van mijn studie, die hun hele netwerk aan het mobiliseren zijn voor mij. Wauw, ik ben welkom, ook mijn nieuwe werkgever laat me steeds weten dat ik welkom ben en ze hun best gaan doen, dat ik daar een fijne periode zal hebben. Ik had zo'n organische klik met de controller en teamleider, het leek niet eens op sollicitatiegesprek onze ideeën en visie kwamen zo ontzettend overeen. Echt een gesprek met gelijkgestemden. Bijzonder allemaal!"

Leony


Mooie inzichten

Midzomer- de energie in de natuur is op haar hoogtepunt en voert ons onder leiding van Lily naar wonderen: de zon die ‘vuurtjes’ aansteekt, krachtbomen, troostbomen, energie en leylijnen, stromend water en vuurvliegjes leiden tot mooie inzichten. Magie. Lily, bedankt voor een wonderbare avond! 💫

Marja Knops van Maak97


Marja Midzomer Wonderviering
Image
Image


"Een aanrader in een prachtige omgeving met een hele goede begeleiding.

Het is moeilijk uit te leggen wat een Wonderwandeling precies inhoudt. Laat je verrassen/ sta open voor alles en neem het in je op!"

Mieke


"Het haalt nieuwe en verrassende aspecten bij mezelf naar boven waar ik op een andere manier niet of minder makkelijk bij stil sta en bij kan komen.

 Dit heeft natuurlijk ook met het ‘karakter’ van jouw vraagstelling te maken. En mooi om te ervaren hoe o0k hier weer de ‘buiten’ kant, in dit geval de natuur, een weerspiegeling van de ‘binnen’ blijkt te zijn. Ik heb de (Be)-W-o-n-d-e-r W-a-n-d-e-l-i-n-g van afgelopen zondag weer als bijzonder en inspirerend ervaren."

Ria


 
Begeleiding van een liefdevolle coach

“Wij vonden het heel fijn, relaxed en erg rustgevend en respectvol in een mooie omgeving. Onze gevoelens daarbij waren gevuld met liefdevolle emoties door lieve mensen onder de begeleiding ven een liefdevolle coach. Het eind in het gezellige cafeetje vonden we erg leuk om wat na te praten over deze bijzondere middag.”

Peter en Nilda


Image
Image
Image
"In jouw begeleiding straal jij voelbaar uit dat de ander mag stromen .

Dat doe je heel goed ! En dat doet de ander goed."

Ben


"Ik vond het bijzonder om te merken dat ik met een aantal (vreemde) mensen een hele mooie verbinding kon maken op zo'n korte tijd.

Het zal vast iets te maken hebben met de energie van iedereen en het zal zeker ook aan de begeleiding gelegen hebben ;). Bedankt voor de fijne begeleide wandeling. Helemaal goed!"

Vera


Een nieuwe, en bijzondere ervaring.

"Een Wonderwandeling is echt een nieuwe, en bijzondere ervaring. Dat wat op dat moment aanwezig is in de natuur, wordt benut om naar binnen te gaan. Ik ontdekte hierdoor hoe mijn verbinding met mijn omgeving, de mogelijkheid om mezelf op een bewustere manier te ervaren, continu aanwezig is. Je voelt dat diegene die het begeleidt een rijke bagage heeft die, waar nodig ingezet kan worden. Ieder krijgt de kans om zijn eigen ervaring te hebben. Met genoeg afstand en ondertussen wordt je allerminst in de steek gelaten."

Ilse Coolen


"Dank voor deze bijzondere ervaring op een geweldige plek.

Blijf ons verrassen!"

Marcel