WONDERWANDELEN
– op ontdekkingsreis in je geest –


Voor wie is een Wonderwandeling?

Wonderwandelaars zijn mensen die om wat voor reden dan ook behoefte hebben aan verdieping, verstilling en zelfonderzoek.

OPEN INSCHRIJVING
Aan het eind van de maand is er op zaterdag- of zondagmiddag een open inschrijving. De groep is vrij klein, 8 deelnemers maximaal.
Bijdrage: 15,- p.p.
Duur: 14.00 – 16.30
Diverse locaties in Zuid-Limburg: o.a. Mergelhuys – Schin op Geul; Ravensbos – Valkenburg a/d Geul; Landgoed Vliek – Ulestraten.

Ja, ik loop mee!hier kun je je aanmelden voor de open inschrijving
 

BLOTEVOETEN WONDERWANDELING

Wonderwandelen op je blotevoeten. Deze speciale wonderwandeling vindt plaats in het blotevoetenpark in Brunssum (Zuid-Limburg). Een impressie in het filmpje. 

Bijdrage: 27,50 p.p. Dit is inclusief entree voor het park en een verfrissing.
Duur: 10.15 – 12.45 
Lokatie: Blotevoetenpark Brunssum.

Ja, ik loop mee!hier kun je je aanmelden voor de blotevoeten wonderwandeling

LIVE-EVENTS
Een Wonderwandeling biedt coaching voor mensen die een bepaalde ‘life-event’ meegemaakt hebben en daardoor op zoek zijn naar een gelegenheid om naar binnen te keren en rust en inzicht te vinden. Denk aan gebeurtenissen zoals verlies, ziekte, burn-out, ontslag, echtscheiding.
Hiervoor is een 1-op-1 Wonderwandeling het meest geschikt.

VERDIEPEND GROEPSUITJE EN TEAMBUILDING
Voor groepen die elkaar op een andere manier willen leren kennen is het een heel mooi middel. Denk bijvoorbeeld aan een andere invulling voor een verjaardag of jubileum. In plaats van samen aan de koffie met gebak, ga je samen de natuur in en onder begeleiding van een ervaren begeleider kom je tot mooie ontdekkingen over jezelf en de ander. Wat een mooi kado om iemand te geven!

Met je team samen Wonderwandelen kan natuurlijk ook!

Waarom wonderwandelen?


“Een wonderwandeling is een uitgelezen kans om uit je hokje te komen en jezelf te laten verrassen. Een ander perspectief leidt tot een totaal andere ervaring. En wat het je oplevert is evenredig aan de mate van bereidheid om je eraan over te geven. Het laat je zien dat er een andere manier is om naar de wereld te kijken.”

“Een wonderwandeling is een heerlijke relaxte manier om jezelf en je teamleden beter te leren kennen. En een mogelijkheid om je meer bewust te worden van jezelf en je relatie met je omgeving.”

“Een wonderwandeling levert naast een heerlijke natuurwandeling en fijne ontmoetingen ook verrassende inzichten op door gebruik te maken van de natuurelementen. Er is professionele, blije begeleiding met een betrokken en liefdevolle gids, een prachtige omgeving en inzichtelijke oefeningen. Goed voor teambuilding – er is ruimte voor elkaars gedachten en tempo.”

“Door de wonderwandeling ga je je openstellen voor dingen waar je, in deze jachtige maatschappij, vaak geen oor of oog voor hebt.”

Placeholder

Wat zeggen andere Wonderwandelaars?

“Het is een geschenk om ervaringen met anderen te delen en je te laten coachen door iemand ‘who walks her talk’. De ervaring die ik had was “een plons in de vertraging.” Ik had er geen idee van hoezeer ik standaard in overdrive zit. De vertraging was een behulpzame shock voor mijn systeem die ervoor zorgde dat ik veel meer aanwezig was in zowel mijn binnenwereld als de buitenwereld.” (Chandra Moonen)

“Een wonderwandeling is echt een nieuwe, en bijzondere ervaring. Dat wat op dat moment aanwezig is in de natuur, wordt benut om naar binnen te gaan. Ik ontdekte hierdoor hoe mijn verbinding met mijn omgeving, de mogelijkheid om mezelf op een bewustere manier te ervaren, continu aanwezig is. Je voelt dat diegene die het begeleidt een rijke bagage heeft die, waar nodig ingezet kan worden. Ieder krijgt de kans om zijn eigen ervaring te hebben. Met genoeg afstand en ondertussen wordt je allerminst in de steek gelaten.” (Ilse Coolen)

“Ik heb een heerlijke middag gehad, met een prachtige wandeling, met mooie inzichten en er is heel veel persoonlijke aandacht. Heel fijn. Lily geeft wat ze aanbiedt. Het leukste vond ik het wandelen en dan allerlei dingen zien en ontdekken dat je daar al direct een betekenis aan geeft. En dat die betekenis heel erg persoonlijk is.” (Inge van Stokkum)

“Het was een inzicht voor me om te zien hoe iedereen heel verschillende waardeoordelen toe kent aan objecten en gebeurtenissen en dat als ik wil ik mensen helemaal kan vertrouwen om mij te laten leiden.” (Dirk Kriek)

“Het meest inzichtelijke vond ik het leiden van een andere deelnemer (hij met gesloten ogen) en het door hem (terwijl ik mijn ogen dicht hield) geleid worden. Een ervaring én eyeopener(!) van jewelste! Door de wonderwandeling ga je je openstellen voor dingen waar je, in deze jachtige maatschappij, vaak geen oor of oog voor hebt. Dat de natuur goddelijk mooi is, als je er maar oog voor hebt. Een ervaring was het opnieuw, maar waarschijnlijk intenser dan ooit ervaren van zintuiglijkheid.” (Ilmar Woldring)

“Het bracht me naar een nieuwere en lichtere plek dan ik nu ben. Ik zie nu dat er nieuwe mogelijkheden zijn ook al zie ik die nu nog niet. Ik denk vaak dat het moeilijk en/of veel inspanning moet kosten als ik iets wil bereiken. De simpele dingen beschouw ik daarom als niet zo waardevol. Het leukste onderdeel vond ik het onderdeel waarbij we kijken naar de elementen en wat het oproept in mij. Maar ook wat het in anderen oproept en dat dat zo verschillend kan zijn en is. Wat ik ook inzag is dat hetgeen het bij mij er helemaal mocht zijn! Maar ook wat het in anderen opriep, mocht er van mij helemaal zijn. Heerlijk!” (Lovie Pleisner)