Winter Wonder Wandelingen

“Het wandelseizoen is toch zeker voorbij?”, zegt iemand tegen me. “Nee joh!”, antwoord ik, “in de winter is het juist ook prachtig om naar buiten te gaan. En de natuur inzetten om inzicht in jezelf te krijgen, om mindfull te zijn, om te ontspannen dat kan op elk moment. In de winter zet je er alleen een muts bij op.”

THEMA'S WINTERWONDERWANDELINGEN

Een nieuw begin.

Ook al zie je iets niet, dat betekent nog niet dat het er niet is.

We zijn al weer bijna een maand het nieuwe jaar in gevorderd. En ook al is het nog volop winter, de natuur begint her en der al weer voorzichtig te ontluiken. De eerste sneeuwklokjes zijn al gesignaleerd. De bolletjes die al die tijd onder de grond zaten, uit het zicht, prikken voorzichtig door de grond heen. Wat een mooie symboliek.

Ook al zie je iets niet, dat betekent nog niet dat het er niet is. Soms ligt het in afwachting van het juiste moment, de juiste omstandigheden. Wat is het in jou dat nu door de grond heen mag prikken? Verborgen in je zelf, wachtend op het juiste moment om zichtbaar te worden? En wat kun je zelf doen om de omstandigheden daarvoor “rijp” te maken?

Image

Zondag 27 januari 13.00-15.30 uur
Vrouwenbos - Beek
€ 15,- p.p.

Wat neem je mee, wat laat je achter? Welke intentie voor het nieuwe jaar wil je verankeren?

De midwinterwende, de langste nacht van het jaar, is dan net voorbij. Het feest waarop we vieren dat er weer meer licht komt. De overgang van een oud in een nieuw jaar op 31 december moet nog komen. Het is een mooi moment om bewust te reflecteren op wat het afgelopen jaar heeft gebracht, en wat we daarvan willen achterlaten en wat we willen meenemen. En welke nieuwe dingen, welke nieuwe energieën willen we verwelkomen?

Zondag 30 december, 13-15.30
Landgoed Vliek - Ulestraten
€ 15,- p.p.

Testimonials

Wij vonden het heel fijn ,relax en erg rustgevend en respectvol in een mooie omgeving. Het was leuk dat er een verband werd gemaakt met het thema "we lopen van het oude naar het nieuwe jaar". Onze gevoelens daarbij waren gevuld met liefdevolle emoties door lieve mensen onder de begeleiding ven een liefdevolle coach. Het eind in het gezellige cafeetje vonden we erg leuk om wat na te praten over deze bijzondere middag. Met heel veel dank en een lieve groet, 

Peter en Nilda Libens-Luciano.

Het was wederom een bijzondere ervaring! Fijne momenten met mezelf mogen ervaren en genoten van de compleetheid van ieders bijdrage in het geheel. Je reactie op ‘het niet weten over de hemel‘ was nog een extra cadeautje. Ik voel hoe openheid voor het wel weten, daadwerkelijk ervaren toestaat! Iets dat voor veel gebieden in het leven toepasselijk is. Dus dank je wel voor deze geweldige ‘uitsmijter’ van het jaar.”

Ilse

Bedankt voor de fijne begeleide wandeling. Helemaal goed. Ik vond het bijzonder om te merken dat ik met een aantal (vreemde) mensen een hele mooie verbinding kon maken op zo'n korte tijd. Het zal vast iets te maken hebben met de energie van iedereen en het zal zeker ook aan de begeleiding gelegen hebben

Vera
Midwinterwende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.