Valentijns Wonderwandeling

wonderwandeling natuurcoaching

Februari is de maand waarin we het feest van Valentijn vieren en daarmee het thema voor de komende Wonderwandeling op zondag 23 februari. Hoe heerlijk is het om te gaan ontdekken dat liefde niet afhangt van iets of iemand buiten je. Liefde is wat je bent. En je hoeft niet te veranderen om waardig te worden, want dat ben je al.

Tijdens de wandeling gaan we op onderzoek in je geest. We wandelen met vragen zoals:

- Hoe kom je in contact met die liefde die je al bent?
- Welke obstakels, welke overtuigingen zet je ervoor zodat je dit afgescheiden houdt van jezelf?

In Een Cursus in Wonderen staat het zo beschreven:

“You are wholly lovable and wholly loving. This is how you must think of yourself in your heart, because this is what you are.”

Landgoed Vliek | Ulestraten
13.00 - 15.30 uur
Bijdrage € 15,-

Wij vonden het heel fijn, relaxt en erg rustgevend en respectvol in een mooie omgeving. Het was leuk dat er een verband werd gemaakt met het thema. Onze gevoelens daarbij waren gevuld met liefdevolle emoties door lieve mensen onder de begeleiding van een liefdevolle coach. Het eind in het gezellige cafeetje vonden we erg leuk om wat na te praten over deze bijzondere middag. Met heel veel dank en een lieve groet,

PETER EN NILDA LIBENS-LUCIANO.

Bedankt voor de fijne begeleide wandeling. Helemaal goed.  Ik vond het bijzonder om te merken dat ik met een aantal (vreemde) mensen een hele mooie verbinding kon maken op zo'n korte tijd. Het zal vast iets te maken hebben met de energie van iedereen en het zal zeker ook aan de begeleiding gelegen hebben :).

Vera

Het was wederom een bijzondere ervaring! Fijne momenten met mezelf mogen ervaren en genoten van de compleetheid van ieders bijdrage in het geheel. Je reactie op ‘het niet weten over de hemel‘ was nog een extra cadeautje. Ik voel hoe openheid voor het wel weten, daadwerkelijk ervaren toestaat! Iets dat voor veel gebieden in het leven toepasselijk is. Dus dank je wel voor deze geweldige ‘uitsmijter’ van het jaar.”

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.