Holy Spirit – altijd om hulp vragen, ook als je op zoek bent naar een auto!

auto spirit hulp innerlijke leiding

Een eigen autootje. Eindelijk zou het ervan komen. Maar nadat ik besloten had dat het nu echt hoog tijd was, bleef de koop toch steeds uit. Ik bleef maar zoeken en kon niet besluiten. Of ik vond het te duur, of te veel km’s, of te oud etc. Of ik vond de kleur niet mooi ….

Dus op een winterochtend, onder lichte dwang van Man, naar de autoboulevard. Opgetogen en vol hoop stond ik daar. Nu zou het gaan gebeuren! Waren alle ruiten bevroren en konden we de informatie niet lezen! De verkopers vonden het ook veel te koud en bleven lekker in hun warme hokjes uit het zicht.

Op dat moment herinnerde ik me: “Oh ja, ik kan HS (zo noem ik mijn innerlijke leiding, afkorting van Holy Spirit) om hulp vragen! Wat suf, maandenlang niet aan gedacht om dat te doen! HS, geef me asjeblieft een teken, welke auto zal ik nemen? Want ik weet het niet meer.”

En toen verscheen er opeens, als uit het niets, een lieve man die vroeg: “Kan ik u misschien helpen?” Haha, dan vind ik mijn leven opeens weer zo ontzettend leuk! “Nou,” antwoordde ik, “ik zoek een zo-en-zo autootje”. “Oh,” zegt de mijnheer “normaal hebben we niets in die prijsklasse, maar loopt u maar even mee. Want we hebben toevallig (!) net gisteren wat binnen gekregen”. En hij leidde me naar een blauw autootje. Ik twijfelde nog en liep er een beetje onzeker omheen, stond er achterop: Spirit. Haha, nou een duidelijker teken kon ik me niet wensen!

En nu hoor ik mezelf dingen zeggen zoals: “Ik kom wel even met Spirit naar jou toe :). En ik ga met Spirit boodschappen doen. Zullen we daar met Spirit naar toe gaan?” Etc. mooi hoor. Zelfs familie en vrienden nemen het nu over: “Wil je me even brengen met Spirit?”. Haha, die innerlijke leiding weet wel wat ze doet!

Dus aanrader voor iedereen: vraag het HS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.