Hoe anderen Wonderwandelen ervaren

Ik zie nu nieuwe mogelijkheden

“Het bracht me naar een nieuwere en lichtere plek dan ik nu ben. Ik zie nu dat er nieuwe mogelijkheden zijn ook al zie ik die nu nog niet. Ik denk vaak dat het moeilijk en/of veel inspanning moet kosten als ik iets wil bereiken. De simpele dingen beschouw ik daarom als niet zo waardevol. Het leukste onderdeel vond ik het onderdeel waarbij we kijken naar de elementen en wat het oproept in mij. Maar ook wat het in anderen oproept en dat dat zo verschillend kan zijn en is. Wat ik ook inzag is dat hetgeen het bij mij er helemaal mocht zijn! Maar ook wat het in anderen opriep, mocht er van mij helemaal zijn. Heerlijk!” 

Lovie PleisnerImage

Een eyeopener!

"Het meest inzichtelijke vond ik het leiden van een andere deelnemer (hij met gesloten ogen) en het door hem (terwijl ik mijn ogen dicht hield) geleid worden. Een ervaring én eyeopener(!) van jewelste! Door de wonderwandeling ga je je openstellen voor dingen waar je, in deze jachtige maatschappij, vaak geen oor of oog voor hebt. Dat de natuur goddelijk mooi is, als je er maar oog voor hebt. Een ervaring was het opnieuw, maar waarschijnlijk intenser dan ooit ervaren van zintuiglijkheid."

Ilmar Woldring van Greensynergy Concepts


Vertrouwen

"Het was een inzicht voor me om te zien hoe iedereen heel verschillende waardeoordelen toe kent aan objecten en gebeurtenissen en dat als ik wil ik mensen helemaal kan vertrouwen om mij te laten leiden.” (Dirk Kriek)

Dirk Kriek


Behulpzame vertraging

"Het is een geschenk om ervaringen met anderen te delen en je te laten coachen door iemand ‘who walks her talk’. De ervaring die ik had was “een plons in de vertraging.” Ik had er geen idee van hoezeer ik standaard in overdrive zit. De vertraging was een behulpzame shock voor mijn systeem die ervoor zorgde dat ik veel meer aanwezig was in zowel mijn binnenwereld als de buitenwereld.”

Chandra Moonen


Mooie inzichten

“Ik heb een heerlijke middag gehad, met een prachtige wandeling, met mooie inzichten en er is heel veel persoonlijke aandacht. Heel fijn. Lily geeft wat ze aanbiedt. Het leukste vond ik het wandelen en dan allerlei dingen zien en ontdekken dat je daar al direct een betekenis aan geeft. En dat die betekenis heel erg persoonlijk is.”

Inge van Stokkum


"Het was wederom een bijzondere ervaring!

Fijne momenten met mezelf mogen ervaren en genoten van de compleetheid van ieders bijdrage in het geheel. Je reactie op ‘het niet weten over de hemel‘ was nog een extra cadeautje. Ik voel hoe openheid voor het wel weten, daadwerkelijk ervaren toestaat! Iets dat voor veel gebieden in het leven toepasselijk is. Dus dank je wel voor deze geweldige ‘uitsmijter’ van het jaar.”

Ilse