Lente & Levenskracht! Voorjaarswonderwandeling

wonderwandeling natuurcoaching
[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Zo prachtig, dit kadootje midden op het bospaadje. “Nog éven, ik ben er bijna….”, lijkt het tegen me te zeggen. Ik voel het tot in mijn tenen: wat een onstopbare levenskracht. En wat een wonder. Het programma voor dit plantje is al in het zaadje aanwezig. En wie weet is het plan voor dit kiemplantje zelfs wel om een boom te worden… Ik ga op mijn hurken bij dit wondertje zitten en wordt overspoeld door vreugde. Het raakt me in een gevoel van overgave. Het is zo duidelijk dat het totaal geen zin voor dit plantje heeft om te gaan stampvoeten dat het NU al die boom wil zijn.

Het kiemplantje is een mooie metafoor om mee aan de slag te gaan tijdens de Wonderwandeling met als thema “Lente & Levenskracht!”

• Wat in jou heeft vlak onder de oppervlakte verborgen gelegen en is zich nu aan het volzuigen met levenskracht? Klaar om zijn blaadjes te ontvouwen en groter en groter te groeien?

• Hoe kun je zorgdragen voor de juiste condities?

• Waarmee ga je stoppen en wat ga je juist toevoegen?

Samen gaan we dit ontdekken, al wandelend op ontdekkingsreis in jouw geest.

Want wat het kiemplantje laat zien, kun je vertalen naar je eigen situatie. Bijvoorbeeld dat het enige wat je hoeft te doen is de Levenskracht gewoon zijn gang te laten gaan. Uit de weg te gaan met al je gedachten over dat het anders zou moeten zijn dan hoe het nu is.

Terug naar de staat van verwondering. Aanschouwen hoe het zaadje zich ontwikkeld tot een kiemplantje en dan tot een jaarling en dan tot een grote boom.

Het enige waar je invloed door kan uitoefenen op de groei van het kiemplantje is door te zorgen voor de juiste condities. Voldoende water, voeding en licht. Zonder de juiste condities zal het plantje geen boom worden.

Kom je mee op ontdekkingsreis?

 

Zondag 24 maart 2019

13.00 – 15.30

De Schaesberg | Valkenburg a/d Geul

Bijdrage: € 15,-

Kleine groep

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]Aanmelden Wonderwandeling

Het is moeilijk uit te leggen wat een Wonderwandeling precies inhoudt. Laat je verrassen/ sta open voor alles en neem het in je op!

Een aanrader in een prachtige omgeving met een hele goede begeleiding. -Mieke-


In jouw begeleiding straal jij voelbaar uit dat de ander mag stromen .

Dat doe je heel goed ! En dat doet de ander goed. –Ben-


Ik heb de (Be)-W-o-n-d-e-r W-a-n-d-e-l-i-n-g van afgelopen zondag weer als bijzonder en inspirerend ervaren. Het haalt nieuwe en verrassende aspecten bij mezelf en elkaar naar boven waar ik op een andere manier niet of minder makkelijk bij stil sta en bij kan komen. Dit heeft natuurlijk ook met het ‘karakter’ van jouw vraagstelling te maken. En mooi om te ervaren hoe o0k hier weer de ‘buiten’ kant, in dit geval de natuur, een weerspiegeling van de ‘binnen’ blijkt te zijn. -Ria-

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]
    [/vc_column][/vc_row]

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.