De zon als symbool voor het Licht

de zon als symbool voor het licht

The Sun Speaks - een mooie les!

Tijdens een van de Wonderwandelingen die ik begeleid, kreeg ik zelf opeens een hele mooie boodschap. Ik had de deelnemers gevraagd om een object uit te kiezen wat ze het meeste aantrok (meestal wordt dat een boom 🙂 ) en daar contact mee te maken en het heel aandachtig te voelen, ruiken, bekijken. En om af te sluiten met de vraag of het object een boodschap voor ze had. Op dat moment brak de zon door en scheen tussen de bomen door voluit op mijn gezicht en hoorde ik deze boodschap.

I AM always there

Even when you don’t see me

I SHINE on all equally without judgment

It is intrinsically IMPOSSIBLE for me to exclude something from my Rays

I AM the Source of all Life on earth

Voor mij was vooral het stukje dat het ONMOGELIJK is voor de zon (het Licht) om iemand/iets uit te sluiten, iets wat heel diep binnenkwam. Omdat ik, als mens, dat toch heel vaak wel geloof van mezelf. Dat ik kan bepalen op wie ik mijn Licht (mijn liefde) kan laten schijnen. WAUW, hoe zou dat zijn als ik daar helemaal geen optie in had?! Dat moet fantastisch zijn!

Wonderoefening

Je kunt nu al beginnen met oefenen om het licht te zien in elke situatie. Hier vind je de link naar een geleide meditatie die ik heb ingesproken.

** Vertaling: IK BEN er altijd; Ook als je me niet ziet; Ik schijn op iedereen, zonder onderscheid; Het is intrinsiek ONMOGELIJK voor mij om iemand uit te sluiten van mijn Stralen.; IK BEN de Bron van al het Leven op aarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.