Stop feeding the fears

Wonderwandelen helpt je om te leren om op een andere manier naar je wereld te kijken. Het laat je zien dat je kunt stoppen met het voeden van angst. Het zijn namelijk maar gedachten. Focussen op andere gedachten geeft je een ander resultaat. Een gelukkiger resultaat.

Wat je voedt, wordt sterker

Zo gaat het gezegde. En zo is het ook met gedachten en emoties. Waar je je aandacht op richt, dat krijgt de overhand. Wil je meer liefde ervaren? Richt je op liefde, en dan vooral op liefde geven/uitbreiden. Door het te geven zie je dat je het altijd al tot je beschikking had. En vooral: "STOP FEEDING THE FEARS!" Want luisteren naar angst is DE manier om liefde buiten je gewaarzijn te houden. Niet dat het er niet is, maar het hangt tussen jou en de ervaring ervan. Net als een (donkere) wolk. Angst verbergt de liefde, zoals een wolk de zon aan het zicht kan onttrekken. De zon (liefde) is er altijd, ook op momenten dat je haar niet ziet.

Zelf ervaren?

Wil je ook een keertje mee Wonderwandelen, check dan hier de agenda. Er zijn geplande data, maar je kunt ook met een eigen groepje een datum en tijdstip inplannen. En 1-op-1 met me Wonderwandelen kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.