Winter Wonderwandelingen

Image

“Het wandelseizoen is toch zeker voorbij?”,  vragen mensen me weleens als het halverwege oktober is. “Nee joh!”, antwoord ik dan, “in de winter is het juist ook prachtig om naar buiten te gaan. En de natuur inzetten om inzicht in jezelf te krijgen, om mindful te zijn, om te ontspannen dat kan op elk moment. In de winter zet je er alleen een muts bij op.”

De magie van een Wonderwandeling

Het winterseizoen brengt zijn eigen thema's.

Thema's die als vanzelf worden aangeraakt in dit seizoen zijn bijvoorbeeld:

√   loslaten

√   reflecteren

√   naar binnen keren

√   planten voor het volgende seizoen

De magie van een Wonderwandeling is dat we met zulke thema’s kunnen “lopen”. Al wandelend, en reflecterend, gebruik makend van de symboliek van de natuur om ons heen. De symbolen helpen om je onbewuste bewust te maken. Het is echt bijzonder om te voelen wat er allemaal naar boven kan komen tijdens zo’n wandeling.

Bewegen in de natuur helpt bovendien om los te laten. Al wandelend en de frisse lucht inademend gaat dit eigenlijk vanzelf. De fysieke beweging ondersteunt de transformatie van wat omhoog komt.

Loop je mee op Wonderreis?

Ik word er blij van om je daarbij te mogen begeleiden. We gaan samen op deze Wonderreis. Voel je dat je graag meewilt? Hier vind je de data en kun je je  aanmelden.