Op je blote voeten wandelen is een ervaring op zich. Het stimuleert via de reflexpunten die in je voeten zitten, allerlei processen in je lichaam en geest. Bovendien ga je vanzelf "uit je hoofd". Puur al omdat je prikkels in je voeten ervaart, die je normaal niet voelt. Je aandacht gaat daardoor "naar beneden". Verder is de ervaring voor iedereen verschillend. Sommige mensen vinden het spannend om "uit de schoenen" te gaan, anderen ervaren het als heerlijk ontspannend, doordat er veel spanning af kan vloeien in de grond via je blote voeten. Voor iedereen een aanrader!

Een wonderwandeling betekent: aandacht voor bewustwording, inzicht en verdieping. In dit park is een mooi filosofische en meditatief gedeelte, waar we onder andere een labyrint kunnen lopen, of een doolhof. Uiteraard op blote voeten.

Lily zal je ook tijdens deze blotevoeten wandeling op haar bekende zachte manier begeleiden. De verschillende texturen, een stukje met je ogen dicht, verbinding leggen met je medelopers. Alles met de intentie om je te helpen blokkades los te laten, zodat je weer in je natuurlijke staat van vrijheid komt.

Bijdrage: € 27,50. Dit is inclusief de entree van het park en koffie/thee na afloop. Graag vooraf voldoen.

Hier kun je je gelijk al aanmelden voor de eerstvolgende blotevoetenwandeling:

Kun je niet, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden, klik dan hier. Dan stuur ik je een berichtje met de volgende datum.