Gratis kadootjes voor jou

Ik heb met liefde en aandacht een Wandelmeditatie en een Wonderoefening voor je ingesproken. Zo kun je mij alvast een beetje leren kennen en vooral jezelf natuurlijk. Zelfinzicht, daar gaat het om. Met heel veel drukte in je hoofd is lastig om Jezelf te "horen". Vandaar dat de eerste stap is, om rust in je hoofd te krijgen. En omdat ik geloof in de heilzame werking van Wonderwandelen, is dat een meditatievorm geworden die je al wandelend in de buitenlucht kunt doen.

De Wonderoefening helpt je om het Licht in een ander én in jezelf te gaan zien. Vrede volgt dan vanzelf.

Je kunt de oefeningen uiteraard ook onafhankelijk van elkaar doen.


wandel meditatie

Wandelmeditatie

Wandelend mediteren betekent rust in je hoofd krijgen terwijl je lichaam in beweging is. Het is een aandachtstraining waarbij je leert om je aandacht te richten op 1 ding. Dat kan je ademhaling zijn, maar ook het gevoel van je voeten op de ondergrond.

Je ontvangt een audio én een e-book.

Ik wil dat graag!

wonderoefening - les 121 een cursus in wonderen

Wonderoefening

Herken je dit? Dat iemand al je knoppen indrukt waardoor je helemaal uit je vrede raakt? Hoe verleidelijk om te denken dat die ander echt oorzakelijk is aan jouw ongelukkige gevoel!

Toch ligt de bevrijding erin (van jezelf en de ander) om te gaan oefenen om het licht voorbij de verschijningsvorm te gaan zien. Dit is een heel nieuwe vorm van vergeving, die ook wel kwantumvergeving wordt genoemd.

Ook een fijne oefening om te doen bij minder heftige "upsets", trouwens.

Dit is een geleide meditatie, die je als mp3 kunt downloaden.

Doe nu de oefening!