Bewust Zijn & Natuurlijk Leven

Ooit wel eens op je buik in het gras gelegen en naar een hommel op een madeliefje gestaard? Als kind vond je het zo natuurlijk om dat soort dingen te doen. Nu volwassen geworden, is je hoofd vol met andere zaken. Hoe zou het zijn om weer terug in die kinderlijke verwondering te komen? Hoe zou dat voelen?

Om weer met een onbevangen blik te gaan kijken, vraagt oefening. Er zijn aangeleerde patronen en overtuigingen die ont-leert moeten worden daarvoor. En dan kom je terug in het moment waarop je herinnert dat jij degene bent die overal alle betekenis aan hebt gegeven. Vandaaruit kun je nieuwe keuzes gaan maken. Wat wil ik nu wérkelijk?

De Wonderacademie zet de natuur in om je daarbij te helpen.

Zoek je een Deep Dive in je “innerlijke landschap”, kies dan voor natuurcoaching. In een serie van 5 sessies zetten we de natuur in om jouw coachingsvraag te onderzoeken.

Wil je graag een diepere connectie ervaren met bomen en planten, kies dan voor een helende boomsessie. Ik breng je met de boom in contact met een boomspeler die de elektrische activiteit van een boom vertaald in muziek.

Bosbaden en pelgrimages zijn groepswandelingen gericht op verstilling, naar binnen keren, ontspannen en de natuur tot je laten spreken. En zo weer de ervaring terugvinden dat je onderdeel bent van een groter geheel.

Individuele Wonderwandeling
Kruidenwandeling Wildpluk Zuid Limburg
Bosbaden groepswandeling boservaring
boommuziek plantenspeler

Ontvang jouw inspiratie post

Benieuwd naar de belevenissen tijdens de Wonderwandelingen, de bosavonturen en de inzichten met de Boommuziek? De ene keer met een oefening, of een filmtip, of een nieuw project, of een stukje non-dualiteits onderwijs. Net wat er speelt in die maand. Met ook even de agenda erbij.
.

In de media

We kijken wel graag naar bomen, maar luisteren we ook?

Een videoreportage van televisiezender L1 over het boomconcert in het Savelterbos, Zuid-Limburg.

Ga naar reportage op L1
media artikel hx magazine lily faber wonderacademie

HX Magazine Wát een leuk avontuur was dat. Begin mei kreeg ik een mailtje. Van Eefke Peeters, of ik mee wilde werken aan een artikel. Voor hun blad HX Magazine. 
Het werd een superfijne ontmoeting op een prachtige zomerse dag. Dankbaar voel ik me ook voor hun warme, lovende woorden, die je in het artikel kunt lezen.

Lees verder