Natuurcoaching

Wonderwandelen is een begeleidingsvorm die gebruik maakt van natuurcoaching. Het gebruikt de natuur als spiegel. In je buitenwereld zie je gereflecteerd wat er zich binnenin je afspeelt.  Het brengt je weer terug naar je vermogen om je te verwonderen. Door te vertragen, en soms letterlijk stil te staan, schep je ruimte om weer te gaan zien en te horen wat er om je heen gebeurt. 
Image

Het kan zijn dat je al weet wat je thema is. Bijvoorbeeld dat je voor een bepaalde keuze staat in je leven waar je helderheid over wilt. Wonderwandelingen zijn daar uitermate geschikt voor.

Het kan zijn dat je gewoon even behoefte hebt aan een moment voor jezelf, om afstand te nemen van de dagelijkse dingen en op een andere manier naar iets wilt te gaan kijken voor een vers perspectief. Je mag je laten verrassen!

Elementen die we tijdens de wandeling tegen komen, zoals kruispunten, bruggetjes, bomen etc. helpen je om te voelen wat er gebeurt als je een bepaalde keuze maakt. Ze reflecteren terug wat er in je onbewuste leeft. Ik noem het daarom nu ook Natuuropstellingen.
ImageImage

Als je voelt, dat dit jou zou kunnen helpen, neem gerust contact met me op.

Dan bespreken we de mogelijkheden.

Het tarief is € 75,- voor 1 ½ uur.

Soms is één wandeling al voldoende, en soms is het nodig om er een aantal te doen.

Image