Stop feeding the fears

Wonderwandelen – Op een andere manier naar je wereld leren kijken. Leer dat je kunt stoppen met het voeden van angst. Het zijn namelijk maar gedachten. Focussen op andere gedachten geeft je een ander resultaat. Een gelukkiger resultaat.

WAT JE VOEDT, WORDT STERKER

Is het gezegde. Zo is het ook met gedachten en emoties. Waar je je aandacht op richt, dat krijgt de overhand. Wil je meer liefde ervaren? Richt je op liefde, en dan vooral op liefde geven/uitbreiden. Door het te geven zie je dat je het altijd al tot je beschikking had. En vooral: “STOP FEEDING THE FEARS!” Want luisteren naar angst is DE manier om liefde buiten je gewaarzijn te houden. Niet dat het er niet is, maar het hangt tussen jou en de ervaring ervan. Net als een (donkere) wolk. Angst verbergt de liefde, zoals een wolk de zon aan het zicht kan onttrekken. De zon (liefde) is er altijd, ook op momenten dat je haar niet ziet.

THE SUN SPEAKS

Tijdens een van de Wonderwandelingen die ik begeleid, kreeg ik zelf opeens een hele mooie boodschap. Ik had de deelnemers gevraagd om een object uit te kiezen wat ze het meeste aantrok (meestal wordt dat een boom  ) en daar contact mee te maken en het heel aandachtig te voelen, ruiken, bekijken. En om af te sluiten met de vraag of het object een boodschap voor ze had. Op dat moment brak de zon door en scheen tussen de bomen door voluit op mijn gezicht en hoorde ik deze boodschap. Voor mij was vooral het stukje dat het ONMOGELIJK is voor de zon (het Licht) om iemand/iets uit te sluiten, iets wat heel diep binnenkwam. Omdat ik, als mens, dat toch heel vaak wel geloof van mezelf. Dat ik kan bepalen op wie ik mijn Licht (mijn liefde) kan laten schijnen. WAUW, hoe zou dat zijn als ik daar helemaal geen optie in had?! Dat moet fantastisch zijn!

I AM always there

Even when you don’t see me

I SHINE on all equally without judgment

It is intrinsically IMPOSSIBLE for me to exclude something from my Rays

I AM the Source of all Life on earth

 

ZELF ERVAREN?

Wil je ook een keertje mee Wonderwandelen, check dan hier de agenda. Er zijn geplande data, maar je kunt ook met een eigen groepje een datum en tijdstip inplannen. En 1-op1 met me Wonderwandelen kan natuurlijk ook.

WONDEROEFENING

Je kunt nu al beginnen met oefenen om het licht te zien in elke situatie. Hier vind je de link naar een geleide meditatie die ik heb ingesproken. (eerst eventjes je emailadres invullen, daarna kom je op de luister/downloadpagina).

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *